Åpen barnehage

Åpen barnehage benytter seg av flotte og innbydende lokaler i Foss barnehage.

Et fint sted å samles for barselgrupper, eller om du er alene med barnet/barna dine og ønsker å komme i kontakt med andre foreldre og barn.

Her kan foreldrene ta seg en avslappende kaffepause og samtidig ha fin oversikt over lekearealet hvor barna leker trygt på gulvet sammen med andre barn.

Barnehagelærer er tilstede i åpningstiden som vil være tilgjengelig for en hyggelig prat og samtaler rundt småbarnsperioden og barnehagepedagogikk.

Vi vil tilrettelegge for aktiviteter for barna etter alder og behov. Det vil også bli satt opp dager med relevante temasamtaler for foreldre. Vi ønsker også å få til et tett samarbeid med helsestasjonen.

Følg med på informasjon som blir lagt ut på hjemmesiden og vår facebook side.

Åpningstider er hver tirsdag og torsdag fra 9-13 (stengt i hele juli)

Det er gratis inngang.

Ta gjerne med egen mat - vi serverer kaffe, te og frukt.

Vi har en stor uteplass som det er mulig å benytte seg av, både for store og små. Samtidig er det trygt og oversiktlig for barna å sove ute i vogn, hvis det er behov for det.

Velkommen til Fossveien 24 i Lier.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

Tonje Engelsen

Styrer i Foss barnehage